Ik Leer Leren op school

LeerRijk Training en Coaching biedt de training Ik Leer Leren ook op scholen aan. Het programma geeft scholen de mogelijkheid om groepen leerlingen te leren HOE te leren.

Basisonderwijs
Voor kinderen is het belangrijk dat zij leren HOE te leren zodat de overstap van basisschool naar middelbare school soepel verloopt. Deze training is een goede voorbereiding waardoor de kinderen straks vol vertrouwen naar de brugklas gaan.

Voortgezet onderwijs
Als brugklastraining is de training Ik leer leren een aanrader. Met deze training gaan de kinderen gelijk goed van start op de middelbare school. Ze krijgen slimme handvatten en tips, ontdekken wat hun leerstijl is en leren welke leerstrategie ze wanneer moeten toepassen. Van de kennis en vaardigheden die ze op doen hebben ze de hele schoolperiode plezier!

Voor leerlingen uit de hogere klassen die dreigen vast te lopen, kan de training juist dat zetje in de goede richting geven die ze nodig hebben om weer vol vertrouwen te gaan leren.

Training op maat
Uiteraard kan de training aangepast worden aan een specifieke doelgroep of hulpvraag. Onderdelen uit de training kunnen er worden uitgelicht, zoals concentratie, motivatie, mindset of faalangst.
Met behulp van oefeningen, testen, groepsgesprekken en tips, bied ik een praktisch, informeel en afwisselend programma aan.

Heb je belangstelling voor de training Ik Leer Leren op je school of wil je meer weten? Neem dan contact met me op.