Misschien ben je wel benieuwd naar wat anderen vinden van mij en de diensten die ik aanbied. Hieronder lees je enkele ervaringen van ouders en/of kinderen.

“Ik vind dat Linda een hele duidelijke en een leuke training heeft gegeven. Ze heeft me geholpen met het maken van een planning, en het was lief dat ze een kaartje stuurde voor de proefwerkweek.”
(S. – 12 jaar – volgde de training Ik Leer Leren)

“Prettige, praktische handvatten! Door Linda’s hulp kan ik mijn zoon beter helpen, en ritme en structuur bieden. Leuk dat ze steeds met verschillende thema’s werkte, en op speelse wijze inzicht gaf in bijv. kwaliteiten, manier van leren enz.”
(Moeder van een jongen die bij mij de training Ik Leer Leren volgde)

“Wij hebben Linda gevraagd om onze zoon (7 jaar) te begeleiden van een fixed mindset naar een growth mindset. Hij worstelde erg met het feit dat hij van zichzelf alles moet kunnen en het principe dat je eerst iets vaak moet oefenen voordat je het kunt zat er nog niet zo in. Dat bracht nogal wat frustratie voor hemzelf maar ook voor ons als ouders. Linda heeft hem laten inzien dat het helemaal niet erg is om iets als een uitdaging te zien en dat je ook nog niet alles hoeft te kunnen. Samen hebben ze gekeken naar zijn kwaliteiten en waar en op welke momenten hij deze kan gebruiken. Het enthousiasme en de leergierigheid zijn weer terug en hij gaat uitdagingen niet zomaar meer uit de weg.”
(Moeder van een jongen van 7 die ik gedurende 2 maanden begeleid heb rond het thema mindset)

“Dank je wel voor de vele hulp met taal en spelling. Ik heb beide tentamens gehaald!”
(Eerstejaars HBO-student)

“Hartelijk dank voor de training. Ik heb er superveel aan gehad. Mede door de training ben ik over met 0 onvoldoendes!”
(G. – 14 jaar – 2 Havo – volgde de training Ik Leer Leren)

“Het was leuk om heel actief aan de slag te gaan met het oefenen van de tafels: veel bewegen en spelletjes maakten het rekenen leuk en het lukte ook om de tafels beter te onthouden.”
(S. – 10 jaar – heeft begeleiding gehad op het gebied van rekenen)

“Onze dochter voelde zich erg op haar gemak bij Linda. Als ouders werden we ook erg betrokken. De oefeningen waren leuk om te doen. Al met al erg zinvol, op een hele prettige en ongedwongen manier. Absoluut een aanrader!”
(Moeder van een meisje van 8 jaar met uitdagingen op het gebied van o.a. reflexen en oogsamenwerking)

“Ik heb heel veel tips gehad, vooral op het gebied van concentreren en plannen en organiseren.  De tips ga ik zeker toepassen en voortaan eerder beginnen met mijn huiswerk. Ik raad de training zeker aan bij vrienden of bekenden als zij moeite hebben met leren.”
(H. – 13 jaar – brugklas MAVO – volgde de training Ik Leer Leren)