Wie

Mijn naam is Linda van Rijen (1973). Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.
Ik ben LeerRijk Training en Coaching gestart om kinderen te helpen het leren makkelijker en leuker te maken waardoor ze hun zelfvertrouwen en motivatie voor leren weer terug krijgen.
In mijn omgeving zie ik steeds vaker kinderen die leerproblemen hebben. Wanneer een kind en ouders te maken krijgen met deze problemen, maken ze zich vaak grote zorgen. Het kind loopt het risico om bijvoorbeeld faalangst te ontwikkelen en zijn of haar motivatie voor leren te verliezen. Ouders zijn bang dat hun kind kansen misloopt.
Op school en thuis is niet altijd de kennis of de mogelijkheid aanwezig om een kind voldoende begeleiding te bieden. Voor deze kinderen wil ik graag iets betekenen.

Kennis en ervaring
Voordat ik gestart ben met LeerRijk Training en Coaching heb ik de PABO-opleiding en de opleiding tot kindercoach gevolgd. Daarnaast ben ik gecertificeerd trainer Ik leer leren en Ik leer anders. Ook heb ik jarenlang ervaring als opleidingscoördinator en communicatieadviseur.
En als moeder van 3 schoolgaande kinderen put ik natuurlijk ook uit mijn eigen ervaring.

Wat

De training en coaching die ik bied is praktisch en kortdurend. De sessies hebben als doel een kind zijn of haar eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden te laten herkennen, ervaren en leren gebruiken. Ik ga er vanuit dat de oplossing voor een probleem vaak (onbewust) al in het kind zelf zit.

Daarnaast bied ik ook ondersteuning aan scholen en/of individuele leerkrachten die de ouderbetrokkenheid binnen hun school of groep willen vergroten. Een goede samenwerking tussen school en ouders maakt namelijk het verschil voor wat betreft de leerprestaties van kinderen.

Waar

LeerRijk Training en Coaching is een mobiele praktijk: de trainings- en coachingssessies vinden op school of thuis plaats. De groepstrainingen bied ik aan vanaf verschillende locaties.
Ik werk voornamelijk in Tilburg, Berkel Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Goirle, Gilze, Rijen, Hulten, Dongen, Chaam, of Alphen. Training of coaching buiten deze regio is natuurlijk bespreekbaar.

 

Wil je meer weten? Kijk dan ook op de pagina’s Werkwijze, Tarieven en Contact.