Naast de begeleiding die ik geef aan kinderen, verzorg ik ook graag een lezing of workshop voor betrokken ouders en opvoeders. Daarom kun je bij mij terecht voor de workshops SOS Kinderen en Emoties. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan mijn pagina Workshops SOS Kinderen en Emoties. Of kijk op de website SOS Kinderen en Emoties.

Daarnaast deel ik ook graag mijn kennis over de integratieve aanpak van leer- en concentratieproblemen.
Onderwerpen die dan o.a. aan bod komen zijn:
– de factoren die belangrijk zijn om tot leren te komen.
– de invloed van reflexen op leren, concentreren en gedrag.
– belang van een goede werking van de ogen.
Wil je hier meer over weten? Minimaal 1x per jaar geef ik hier een lezing over. Maar ik kom ook graag bij je langs om bijvoorbeeld op school hier meer over te vertellen. Neem gerust eens contact met me op.